Burn out genezen

Wanneer je een burn out hebt dan merk je dit aan diverse dingen, maar de meest typerende klacht voor een burn out is toch wel lichamelijke uitputting. Zelfs wanneer jij je helemaal niet inspant. Typisch voor een burn out is het niet meer kunnen opladen van je energielevel, concentratie- en geheugenklachten, slaapproblemen, piekeren en zo zijn er nog een aantal andere symptomen. Heb je het gevoel dat je een burn out hebt en wil je van deze burn out genezen? Dan is het aan te raden om hulp in te schakelen van een professional.

Hulp bij genezing van een burn out bij Therapie Van der Heul

Een burn out is meestal een gevolg van werkstress dat ontstaat vanuit het voortdurend in de hoogste versnelling staan, tot je niet meer kunt. Wanneer je een burn out hebt en de wens hebt om te genezen, dan is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Bij Therapie Van der Heul kunnen wij je helpen om te genezen van deze burn out.

Behandeling bij Van der Heul

Ieder mens en dus ook iedere burn out is anders. Daarom werken we bij Therapie Van der Heul altijd volgens een persoonlijk behandelplan. Wanneer je bij ons komt om te genezen van je burn out, hanteren wij onderstaande werkwijze:

  • In het eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan je wilt werken. We verkennen je klacht en gaan in op de achtergronden en verwante verschijnselen.
  • Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op waarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden. Hierna kun je zelf geheel beslissen of je de therapie wilt voortzetten.
  • Gedurende therapie werken we vanzelfsprekend aan de doelen die in het behandelplan s taan omschrijven. Deze doelen bespreken we regelmatig en naar aanleiding daarvan kunnen we ze bijstellen wanneer dat nodig is.
  • De therapeutische sessies zijn de start van de oplossing, maar buiten deze sessies werk je zelf aan het proces: het toepassen van de in de therapie besproken punten in je dagelijkse leven.

Contact opnemen met Van der Heul

Zoek je professionele hulp om een burn out te genezen? Dan ben je op het juiste adres bij Therapie Van der Heul. Wij ondersteunen je graag in het herstellen van je burn out. Je kunt contact met ons opnemen op werkdagen tussen 09.00 – 21.000 door te bellen naar 06 – 45 07 9390 of vul het contactformulier op onze site in, dan komen we zo spoedig mogelijk bij je terug.