Hulp bij depressie

Iedereen komt wel eens in een situatie terecht of krijgt te maken met problemen waarvan het erg lastig is hier zelf uit te komen. Hulp doormiddel van psychotherapie kan hier dan bij helpen. Voel jij je de laatste tijd zomaar of door een bepaalde gebeurtenis of probleem erg somber, alleen of waardeloos? Of heb jij misschien een partner of familielid die lijdt aan depressie? Dan kan je voor hulp bij depressie terecht bij Therapie Van der Heul. Ik bied jou of je partner direct professionele hulp. Al bijna tien jaar de erkende specialist van Rotterdam op het gebied van hulp bij depressie en meer.

Hulp bij depressie bij Van der Heul

Bij Therapie van der Heul staan klachten niet op zichzelf. Alles staat met elkaar in verbinding: lichaam, geest, sociale omgeving, opvoeding, levensovertuiging en bijvoorbeeld cultuur. Daarom geloof ik ook dat deze samen zorgen voor het ontstaan, het voortbestaan, maar ook het oplossen van je klachten. Wanneer je bij mij in therapie gaat voor hulp bij depressie werken we vanuit jouw innerlijke kracht: jij staat centraal én jij hebt de innerlijke kracht en hulpbronnen ter beschikking die nodig zijn om je weer prettig te voelen. Bij Therapie Van der Heul kun je doormiddel van hulp bij depressie deze innerlijke kracht terug vinden, wanneer je deze gedurende de jaren wellicht bent kwijtgeraakt. Therapie Van der Heul is een erkende Therapeut en heeft de benodigde certificaten. Meer hierover vind je bij kwaliteit & erkenning.

Werkwijze Therapie Van der Heul

De redenen om contact op te nemen met een therapeut kunnen heel divers zijn. In mijn praktijk werk ik volgens een werkwijze waarin wij binnen de hulp bij depressie samen toewerken naar de oplossing van jouw probleem. Dit doe ik zodat het duidelijk voor je is hoe de hulp bij depressie verloopt. Onze werkwijze verloopt als volgt:

  • In het eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan je wilt werken. We verkennen je klacht en gaan in op de achtergronden en verwante verschijnselen.
  • Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op waarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden. Hierna kun je zelf geheel beslissen of je de therapie wilt voortzetten.
  • Gedurende therapie werken we vanzelfsprekend aan de doelen die in het behandelplan s taan omschrijven. Deze doelen bespreken we regelmatig en naar aanleiding daarvan kunnen we ze bijstellen wanneer dat nodig is.
  • De therapeutische sessies zijn de start van de oplossing, maar buiten deze sessies werk je zelf aan het proces: het toepassen van de in de therapie besproken punten in je dagelijkse leven.

Ik vindt privacy erg belangrijk. Vanzelfsprekend kun je rekenen op volledige bescherming van je privacy wanneer je hulp bij je depressie ervaart.

Maak nu een afspraak met Therapie Van der Heul

Heb je behoefte aan hulp bij depressie? Of wil jij meer informatie over depressieve klachten van een familie- of gezinslid? Dan kan je altijd contact opnemen met Therapie Van der Heul. Via onze website is het gemakkelijk om een contactformulier in te vullen. Hier kan je alle vragen stellen die je hebt. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik aan de slag en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je kan natuurlijk ook altijd met ons bellen op 06 – 45 07 93 90 op werkdagen tussen 09:00 – 21:00. Je bent van harte welkom voor hulp bij depressie bij Therapie van der Heul.