Slachtofferhulp in Rotterdam nodig?

Heb je onlangs iets heftigs meegemaakt? Ben je bijvoorbeeld slachtoffer van seksueel misbruik of getuige geweest van een heftig ongeval? Soms is dan, ondanks de goede steun van familie en/of vrienden, specialistische hulp nodig. Slachtofferhulp biedt uitkomst. Therapie van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal, en niet je klacht. Doormiddel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven. Dus ben je op zoek naar goede slachtofferhulp in Rotterdam? Therapie van der Heul helpt jou graag verder.

Slachtofferhulp in Rotterdam; Therapie van der Heul helpt je verder

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Machteld van der Heul en werk sinds 2011, na afronding van de opleiding voor Integratieve Psychotherapie, in mijn praktijk in Schiedam. Daarvoor heb ik jaren, als woonbegeleider en later als teamleider, met heel veel plezier in de in de sociale psychiatrie gewerkt. Mijn passie is samenwerken met mensen zodat zij groei en acceptatie van hun persoonlijkheid ervaren. Ik ben graag ondersteunend in dit proces waarmee je eigen krachten kunt (her)ontdekken en ontwikkelen zodat je zelf je klachten kunt aanpakken en oplossen. Benieuwd hoe ik te werk ga? Zoals gezegd sta jij in het volledige proces centraal. Samen onderzoeken we je belemmeringen. Tijdens de therapie werken we aan doelen uit een zorgvuldig opgesteld behandelplan. Deze doelen worden continu besproken en indien nodig bijgesteld. Zo zorgen we er voor dat jij beter met je klachten om kunt gaan of dat de klachten zelfs helemaal verdwijnen. Vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!Waarom Therapie van der Heul?

Therapie van der Heul staat ook voor jou klaar! Mijn kracht ligt op diverse punten:

  • Bij mij ben jij bent het beginpunt, de route én de bestemming van het proces;
  • Geen wachtlijsten, voor zowel intake als behandeling;
  • Zeer persoonlijk contact door kleinschaligheid;
  • We werken alleen aan klachten die nu spelen en graven niet onnodig in het verleden. Vijf tot vijftien sessies zijn daardoor doorgaans voldoende.
  • .

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Neem dan contact op met Therapie van der Heul. Ook voor vragen of advies kun je bij me terecht. Hoe pijnlijk of confronterend jou problemen ook zijn, ik ben er van overtuigd dat we samen voor jouw unieke persoon een passende oplossing gaan vinden. Kies daarom voorslachtofferhulp in Rotterdamen kom een grote stap dichterbij jezelf.