Psychotherapeut in Schiedam nodig?

Soms loop je tegen een probleem aan wat je zelf moeilijk kunt oplossen. Heb je bijvoorbeeld weleens last van heftige angstgevoelens? Worstel je al jaren met een onverwerkte traumatische gebeurtenis? Of heb je problemen in contact leggen met anderen? Psychotherapie biedt uitkomst. Therapie van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal, en niet je klacht. Doormiddel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven. Dus ben je op zoek naar een goede psychotherapeut in Schiedam? Therapie van der Heul helpt jou graag verder.

Psychotherapeut in Schiedam die je verder helpt

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Machteld van der Heul en werk sinds 2011, na afronding van de opleiding voor Integratieve Psychotherapie, in mijn praktijk in Schiedam. Daarvoor heb ik jaren, als woonbegeleider en later als teamleider, met heel veel plezier in de in de sociale psychiatrie gewerkt. Mijn passie is samenwerken met mensen zodat zij groei en acceptatie van hun persoonlijkheid ervaren. Ik ben graag ondersteunend in dit proces waarmee je eigen krachten kunt (her)ontdekken en ontwikkelen zodat je zelf je klachten kunt aanpakken en oplossen. Mijn werkwijze is als volgt:

  • In een eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan je wil werken. We bespreken de achtergronden van de problemen en komen zo tot een behandelplan op maat. Daarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden;
  • Na aanleiding van dit opgestelde behandelplan beslis je zelf of je verder wil gaan met de therapie;
  • Tijdens de therapie werken we aan de doelen uit het behandelplan. Deze doelen worden regelmatig besproken en, indien nodig, bijgesteld;
  • De sessies zijn een begin. Tussendoor werk je aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Waarom Therapie van der Heul?

Therapie van der Heul staat ook voor jou klaar. Mijn kracht ligt op diverse punten. Zo ben jij bij mij het beginpunt, de route én de bestemming van het proces. Zo verliezen we ons einddoel nooit uit het oog. Ook graven we niet onnodig in het verleden en werken we alleen aan klachten die nu spelen. Vijf tot vijftien sessies zijn daardoor doorgaans voldoende. Therapie van der Heul heeft overigens geen wachtlijsten, zowel voor intake als behandeling niet. We kunnen dus direct beginnen met werken aan jou toekomst. Heb je nog vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Neem dan contact op met Therapie van der Heul. Ook voor vragen of advies kun je bij me terecht. Hoe pijnlijk of confronterend jou problemen ook zijn, ik ben er van overtuigd dat we samen voor jouw unieke persoon een passende oplossing gaan vinden. Kies daarom voor Machteld van der Heul als psychotherapeut in Schiedam en kom een grote stap dichterbij jezelf.

Je kunt je vraag stellen of contact opnemen via het formulier op mijn website, telefonisch via 06 – 450 79 390 of via e-mail. Direct een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk!