Burn out herstel

Wanneer je een burn-out hebt dan merk je dit aan diverse dingen, maar de meest typerende klacht voor een burn-out is toch wel lichamelijke uitputting. Zelfs wanneer jij je helemaal niet inspant. Typisch voor een burn-out is het niet meer kunnen opladen van je energie, concentratie- en geheugenklachten, slaapproblemen, piekeren en zo zijn er nog een aantal andere symptomen. Heb je het gevoel dat je een burn-out hebt en wil je van deze burn-out herstellen? Dan is het aan te raden om hulp in te schakelen van een professional.

Hulp bij herstel van een burn-out bij Therapie van der Heul

Een burn-out is meestal een gevolg van (werk) stress die ontstaat vanuit het voortdurend in de hoogste versnelling staan, tot je niet meer kunt. Je kunt zo bemerken dat er steeds minder momenten zijn waarin je volledig ontspannen bent. Wanneer je een burn-out hebt en de wens hebt om te herstellen, dan is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Bij Therapie van der Heul kun je passende hulp krijgen om te herstellen van deze burn-out.

Behandeling bij van der Heul

Ieder mens en dus ook iedere burn-out is anders. Daarom werk ik bij Therapie van der Heul altijd volgens een persoonlijk behandelplan. Wanneer je bij mij komt om te herstellen van je burn-out, hanteer ik onderstaande werkwijze:

  • In het eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan je wilt werken. We verkennen je klacht en gaan in op de achtergronden en verwante verschijnselen.
  • Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op waarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden. Hierna kun je zelf geheel beslissen of je de therapie wilt voortzetten.
  • Gedurende therapie werken we vanzelfsprekend aan de doelen die in het behandelplan s taan omschrijven. Deze doelen bespreken we regelmatig en naar aanleiding daarvan kunnen we ze bijstellen wanneer dat nodig is.
  • De therapeutische sessies zijn de start van de oplossing, maar buiten deze sessies werk je zelf aan het proces: het toepassen van de in de therapie opgedane ervaringen in je dagelijkse leven.

Contact opnemen met van der Heul

Zoek je professionele hulp om van een burn -out te herstellen? Dan ben je op het juiste adres bij Therapie van der Heul. Ik  ondersteun je graag in het herstelproces van je burn-out. Je kunt contact met me opnemen op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 door te bellen naar 06 – 45 07 9390 of vul het contactformulier op deze site in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.