EMDR therapie nabij Rotterdam

Heb je onlangs of in je het verleden iets heftigs meegemaakt? Ben je bijvoorbeeld slachtoffer van seksueel misbruik of getuige geweest van een ongeval? Soms is dan, ondanks de goede steun van familie en/of vrienden, specialistische hulp nodig. EMDR therapie biedt uitkomst. Therapie van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal, en niet je klacht. Door middel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven. Dus ben je op zoek naar goede EMDR therapie dichtbij Rotterdam? Therapie van der Heul helpt jou graag verder.

EMDR therapie: slachtofferhulp bij Therapie van der Heul

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische ervaringen. Ik ben Machteld van der Heul en mijn passie is samenwerken met mensen zodat zij groei en acceptatie van hun persoonlijkheid ervaren. Dus ook bij slachtofferhulp met EMDR therapie in de buurt van Rotterdam.

Benieuwd hoe ik te werk ga? Zoals gezegd sta jij in het volledige proces centraal. Samen onderzoeken we jouw belemmeringen. Tijdens de therapie werken we aan doelen uit een zorgvuldig opgesteld behandelplan. Zo zorgen we er voor dat jij beter met je klachten om kunt gaan of dat de klachten zelfs helemaal verdwijnen. Vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw voordelen bij Therapie van der Heul

Therapie van der Heul staat ook voor jou klaar! Mijn kracht ligt op diverse punten:

  • Bij mij ben jij bent het beginpunt, de route én de bestemming van het proces;
  • Geen wachtlijsten, voor zowel intake als behandeling;
  • Zeer persoonlijk contact door kleinschaligheid;
  • Vanzelfsprekend mag je rekenen op volledige bescherming van je privacy;
  • En we werken alleen aan klachten die nu spelen en graven niet onnodig in het verleden. Vijf tot vijftien sessies zijn daardoor doorgaans voldoende.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Neem dan contact op met Therapie van der Heul. Ook voor vragen of advies kun je bij me terecht. Kies voor jezelf en volg EMDR therapie nabij Rotterdam en kom een grote stap dichterbij jezelf.