Psychotherapie in Schiedam

Soms loop je tegen een probleem aan watje zelf moeilijk kunt oplossen. Heb je bijvoorbeeld weleens last van heftige angstgevoelens? Worstel je al jaren met een onverwerkte traumatische gebeurtenis? Of heb je problemen in contact leggen met anderen? Dan ben je bij Therapie Van der Heul aan het goede adres. Ik bied jou passende hulp, namelijk psychotherapie in Schiedam.

Therapie van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal, en niet je klacht. Dit is een van de werkwijzen die ik al jaren gebruik met veel succes. Door middel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven. Dat is namelijk het doel dat wij samen stellen. Dus ben je op zoek naar goede psychotherapie in Schiedam? Therapie van der Heul helpt jou graag verder. Ik ben een erkende therapeut en hebben de certificaten die hiervoor nodig zijn. Bel gerust voor meer informatie over psychotherapie en/of je klachten.

Werkwijze bij psychotherapie in Schiedam

Tijdens de psychotherapie behandeling in Schiedam ben jij het beginpunt, de route én de bestemming. Zo lopen we geen enkel risico het einddoel uit het oog te verliezen. Een goede werkwijze is hierbij erg belangrijk. Ik vind het ook erg belangrijk om mijn werkwijze duidelijk te maken voor iedereen, op een heldere manier. Mijn werkwijze is als volgt:

  • In een eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan jij wil werken. We bespreken de achtergronden van de problemen en komen zo tot een behandelplan op maat. Daarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden;
  • Naar aanleiding van dit opgestelde behandelplan beslis je zelf of je verder wil gaan met de therapie;
  • Tijdens de therapie werken we aan de doelen uit het behandelplan. Deze doelen worden regelmatig besproken en, indien nodig, bijgesteld;
  • De sessies zijn een begin. Tussendoor werk je aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Vanzelfsprekend mag je rekenen op volledige bescherming van jouw privacy. Heb je nog vragen over mijn werkwijze? Dan kan je natuurlijk een vraag achterlaten in het contactformulier, of je nummer achterlaten zodat ik je kan terugbellen!

De krachten van Therapie van der Heul

Therapie van der Heul helpt ook jou graag verder. Ik heb doorgaans geen wachtlijst, voor zowel intake als behandeling niet. We kunnen dus snel beginnen met werken aan je toekomst. Door de kleinschaligheid is een persoonlijke benadering gegarandeerd. Zoals gezegd: jij als mens staat centraal. En omdat we echt alleen het kernprobleem aanpakken, is de therapie vaak van korte duur (5 tot 15 sessies). Als jij aanvullend verzekerd bent, wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed. Informeer daarom goed bij jouw zorgverzekeraar. Aarzel niet, maak direct een afspraak voor kennismaking!

Maak vandaag nog een afspraak voor psychotherapie!

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Dat je wilt onderzoeken en oefenen hoe je dingen anders kunt doen? Neem dan contact op met Therapie van der Heul. Dit kan je doen door middel van ons contactformulier. Als deze bij ons binnen komt, zorgen wij zo snel mogelijk voor een reactie. Ook voor vragen of advies kun je altijd bij me terecht. Hoe pijnlijk of confronterend jou problemen ook zijn, ik ben er van overtuigd dat we samen een passende oplossing gaan vinden. Wees daarom niet bang om de stap te zetten naar psychotherapie in Schiedam. Kies daarom voor psychotherapie van Therapie Van der Heul nabij Schiedam en kom een grote stap dichterbij jezelf. Wij hopen jou snel te zien voor een kennismaking voor psychotherapie in Schiedam.