Relatietherapie nabij Spijkenisse

Zijn jij en jou partner toe aan relatietherapie nabij Spijkenisse? Ik ben Machteld van der Heul, gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychosociale klachten. Een van mijn specialisaties is relatietherapie. Tijdens de therapie zet ik niet jullie problemen centraal, maar juist jullie als mensen. Ik geloof namelijk heilig in integratief werken, waarbij men niet uitgaat van specifieke problemen of gebeurtenissen, maar van personen. Doormiddel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er voor dat jullie tot de kern van jullie probleem komen en een oplossing vinden. Therapie van der Heul staat voor jullie klaar.

Werkwijze bij relatietherapie nabij Spijkenisse

Tijdens de behandeling zijn jullie steeds het beginpunt, de route én de bestemming. Zo lopen we geen enkel risico het einddoel uit het oog te verliezen. Mijn werkwijze is als volgt:

  • In een eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan jullie willen werken. We bespreken de achtergronden van de problemen en komen zo tot een behandelplan op maat. Daarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden;
  • Na aanleiding van dit opgestelde behandelplan beslissen jullie zelf of jullie verder willen gaan met de therapie;
  • Tijdens de therapie werken we aan de doelen uit het behandelplan. Deze doelen worden regelmatig besproken en, indien nodig, bijgesteld;
  • De sessies zijn een begin. Tussendoor werken jullie samen aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Vanzelfsprekend mogen jullie rekenen op volledige bescherming van je privacy. Heb je nog vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug!

Persoonlijke benadering bij relatietherapie

Therapie van der Heul helpt ook jullie graag verder. Ik heb geen wachtlijst, voor zowel intake als behandeling niet. We kunnen dus snel beginnen met werken aan jullie toekomst. Door de kleinschaligheid is een persoonlijke benadering gegarandeerd. Zoals gezegd: jullie als mensen staan centraal. En omdat we echt alleen het kernprobleem aanpakken, is de therapie vaak van korte duur (5 tot 15 sessies). Zijn jullie aanvullend verzekerd? Dan wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed. Maak direct een afspraak voor kennismaking!

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je vrijblijvend meer informatie over relatietherapie nabij Spijkenisse? Neem dan contact met me op! Heb je andere psychische en/of lichamelijke klachten? Ook dan kun je terecht bij Therapie van der Heul. Welke behandeling we ook kiezen, alles is erop gericht dat je daarna verder kunt, onderweg naar je zelf.