Psychotherapie in Maassluis nodig?

Soms loop je tegen een probleem aan wat je zelf moeilijk kunt oplossen. Heb je bijvoorbeeld weleens last van heftige angstgevoelens? Worstel je al jaren met een onverwerkte traumatische gebeurtenis? Of heb je problemen in contact leggen met anderen? Psychotherapie biedt uitkomst. Ik ben Machteld van der Heul, gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychosociale klachten. Tijdens mijn therapie zet ik niet jou probleem centraal, maar juist jou als mens. Ik geloof namelijk heilig in integratief werken, waarbij men niet uitgaat van specifieke problemen of gebeurtenissen, maar van personen. Doormiddel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er voor dat we tot de kern van het probleem komen en een oplossing vinden. Therapie van der Heul staat voor je klaar als Psychotherapeut in Maassluis.

Werkwijze van psychotherapie in Maassluis

Tijdens de behandeling ben jij steeds het beginpunt, de route én de bestemming. Zo lopen we geen enkel risico het einddoel uit het oog te verliezen. Mijn werkwijze is als volgt:

  • In een eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan jij wil werken. We bespreken de achtergronden van de problemen en komen zo tot een behandelplan op maat. Daarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden;
  • Na aanleiding van dit opgestelde behandelplan beslis je zelf of je verder wil gaan met de therapie;
  • Tijdens de therapie werken we aan de doelen uit het behandelplan. Deze doelen worden regelmatig besproken en, indien nodig, bijgesteld;
  • De sessies zijn een begin. Tussendoor werk je aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Vanzelfsprekend mag je rekenen op volledige bescherming van je privacy. Heb je nog vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug!

Persoonlijke benadering bij psychotherapie

Therapie van der Heul helpt ook jou graag verder. Ik heb geen wachtlijst, voor zowel intake als behandeling niet. We kunnen dus snel beginnen met werken aan je toekomst. Door de kleinschaligheid is een persoonlijke benadering gegarandeerd. Zoals gezegd: jij als mens staat centraal. En omdat we echt alleen het kernprobleem aanpakken, is de therapie vaak van korte duur (5 tot 15 sessies). Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed. Maak direct een afspraak voor kennismaking!

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je vrijblijvend meer informatie over Therapie van der Heul? Neem dan contact op met deze vakkundige psychotherapeut in Maassluis. Heb je andere psychische en/of lichamelijke klachten? Ook dan kun je terecht bij Therapie van der Heul. Welke behandeling we ook kiezen, alles is erop gericht dat je daarna verder kunt, onderweg naar je zelf.