Psychotherapie in Schiedam

Soms loop je tegen een probleem aan watje zelf moeilijk kunt oplossen. Heb je bijvoorbeeld weleens last van heftige angstgevoelens? Worstel je al jaren met een onverwerkte traumatische gebeurtenis? Of heb je problemen in contact leggen met anderen? Psychotherapie in Schiedam biedt hierbij uitkomst.

Therapie van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal, en niet je klacht. Door middel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven. Dus ben je op zoek naar goede psychotherapie in Schiedam? Therapie van der Heul helpt jou graag verder.

Werkwijze bij psychotherapie in Schiedam

Tijdens de psychotherapie behandeling in Schiedam ben jij het beginpunt, de route én de bestemming. Zo lopen we geen enkel risico het einddoel uit het oog te verliezen. Mijn werkwijze is als volgt:

  1. In een eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan jij wil werken. We bespreken de achtergronden van de problemen en komen zo tot een behandelplan op maat. Daarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden;
  2. Naar aanleiding van dit opgestelde behandelplan beslis je zelf of je verder wil gaan met de therapie;
  3. Tijdens de therapie werken we aan de doelen uit het behandelplan. Deze doelen worden regelmatig besproken en, indien nodig, bijgesteld;
  4. De sessies zijn een begin. Tussendoor werk je aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Vanzelfsprekend mag je rekenen op volledige bescherming van je privacy. Heb je nog vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug!

De krachten van Therapie van der Heul

Therapie van der Heul helpt ook jou graag verder. Ik heb geen wachtlijst, voor zowel intake als behandeling niet. We kunnen dus snel beginnen met werken aan je toekomst. Door de kleinschaligheid is een persoonlijke benadering gegarandeerd. Zoals gezegd: jij als mens staat centraal. En omdat we echt alleen het kernprobleem aanpakken, is de therapie vaak van korte duur (5 tot 15 sessies). Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed. Maak direct een afspraak voor kennismaking!

Maak vandaag nog een afspraak!

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Neem dan contact op met Therapie van der Heul. Ook voor vragen of advies kun je bij me terecht. Hoe pijnlijk of confronterend jou problemen ook zijn, ik ben er van overtuigd dat we samen een passende oplossing gaan vinden. Kies daarom voor psychotherapie nabij Schiedam en kom een grote stap dichterbij jezelf.