Psychotherapie dichtbij Rotterdam

Soms loop je tegen een probleem aan die je zelf moeilijk kunt oplossen. Heb je weleens last van heftige angstgevoelens of depressie? Worstel je al jaren met een onverwerkte traumatische gebeurtenis? Of heb je problemen in contact leggen met anderen? Psychotherapie biedt uitkomst.

Psychotherapeut die jou centraal stelt

Ik ben actief als psychotherapeut in omgeving Rotterdam. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal en niet je klacht. Door middel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven.

Als je klachten of vragen hebt waar je even niet meer alleen uitkomt, ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Meer weten of een afspraak maken? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Je kunt mij telefonisch bereiken via: 06 450 793 90.

Psychotherapeut Machteld van der Heul

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Machteld van der Heul en werk sinds het afronden van mijn opleiding 2011 in mijn praktijk in Schiedam. Daarvoor heb ik jaren, als woonbegeleider en later als teamleider in de sociale psychiatrie gewerkt. Mijn passie is samenwerken met mensen zodat zij groei en acceptatie van hun persoonlijkheid ervaren.

Werkwijze van psychotherapie

Benieuwd hoe ik te werk ga? Zoals gezegd sta jij bij de psychotherapie centraal. Samen onderzoeken we jouw psychische klachten. Tijdens de therapie werken we aan doelen uit een zorgvuldig opgesteld behandelplan. Zo zorgen we er voor dat jij beter met je klachten om kunt gaan of dat de klachten zelfs helemaal verdwijnen.

De krachten van Psychotherapie van der Heul

Therapie van der Heul biedt psychotherapie aan voor iedereen die in de omgeving van Rotterdam woont. Mijn krachten bij de ondersteuning liggen op diverse punten:

  • Geen wachtlijsten, voor zowel intake als behandeling;
  • Zeer persoonlijk contact door kleinschaligheid;
  • Bij mij ben jij bent het beginpunt, de route én de bestemming van het proces;
  • We werken alleen aan klachten die nu spelen en graven niet onnodig in het verleden. Vijf tot vijftien sessies zijn daardoor doorgaans voldoende.

Integratieve psychotherapie

Er bestaan vele verschillende vormen en technieken van psychotherapie. In mijn praktijk pas ik integratieve psychotherapie toe. Dat betekent dat ik niet uitga van één oorzaak of aanpak. Ik kijk hoe jij als persoon bent en bepaal vervolgens welke aanpak in jouw situatie het meest geschikt is.

Psychotherapie is een weg uit een stormachtige situatie.

Kan ik een vergoeding krijgen?

Voor het aanvragen van een gesprek is het niet noodzakelijk dat je een verwijzing van een huisarts of specialist hebt. Voor de sessies kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding. Daar heb je een aanvullende verzekering voor nodig. Neem contact op met je zorgverzekeraar om na te checken of integratieve psychotherapie onder jouw verzekering valt.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Neem dan contact op met mij. Ook voor vragen of advies kun je bij me terecht.

Psychische problemen kunnen erg pijnlijk of confronterend zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een passende oplossing gaan vinden. Kies daarom voor psychotherapie in omgeving Rotterdam en kom een grote stap dichterbij jezelf.

Bel voor het maken van een afspraak naar 06 450 793 90, stuur mij een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.