Psychotherapie dichtbij Rotterdam

Soms loop je tegen een probleem aan watje zelf moeilijk kunt oplossen. Heb je bijvoorbeeld weleens last van heftige angstgevoelens? Worstel je al jaren met een onverwerkte traumatische gebeurtenis? Of heb je problemen in contact leggen met anderen? Psychotherapie nabij Rotterdam biedt uitkomst.

Therapie van der Heul is gespecialiseerd in het behandelen van diverse psychische klachten. Bij de behandeling stel ik jou centraal, en niet je klacht. Doormiddel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er samen voor dat jij snel weer vooruit kunt in je leven. Dus ben je op zoek naar goede psychotherapie in de buurt van Rotterdam? Therapie van der Heul helpt jou graag verder.

Therapie van der Heul

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Machteld van der Heul en ik werk sinds 2011 in mijn praktijk in Schiedam. Daarvoor heb ik jaren, als woonbegeleider en later als teamleider in de sociale psychiatrie gewerkt. Mijn passie is samenwerken met mensen zodat zij groei en acceptatie van hun persoonlijkheid ervaren.

Benieuwd hoe ik te werk ga? Zoals gezegd sta jij in het volledige proces centraal. Samen onderzoeken we jouw belemmeringen. Tijdens de therapie werken we aan doelen uit een zorgvuldig opgesteld behandelplan. Zo zorgen we er voor dat jij beter met je klachten om kunt gaan of dat de klachten zelfs helemaal verdwijnen. Vragen over mijn werkwijze? Laat je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

De krachten van Therapie van der Heul

Waarom psychotherapie bij Therapie van der Heul nabij Rotterdam? Therapie van der Heul staat voor jou klaar! En mijn krachten bij de ondersteuning liggen op diverse punten:

  • Geen wachtlijsten, voor zowel intake als behandeling;
  • Zeer persoonlijk contact door kleinschaligheid;
  • Bij mij ben jij bent het beginpunt, de route én de bestemming van het proces;
  • En we werken alleen aan klachten die nu spelen en graven niet onnodig in het verleden. Vijf tot vijftien sessies zijn daardoor doorgaans voldoende.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ben je ook op een punt in je leven gekomen dat je weer vooruit wil? Neem dan contact op met Therapie van der Heul. Ook voor vragen of advies kun je bij me terecht. Hoe pijnlijk of confronterend jou problemen ook zijn, ik ben er van overtuigd dat we samen een passende oplossing gaan vinden. Kies daarom voor psychotherapie nabij Rotterdam en kom een grote stap dichterbij jezelf.