Relatietherapie in de buurt van Maassluis

Zijn jij en jouw partner toe aan relatietherapie nabij Maassluis? Dat is mogelijk bij Therapie van der Heul in Schiedam. Therapie van der Heul is gespecialiseerd in relatietherapie en andere diverse psychosociale klachten.

Tijdens de therapie zet ik niet jullie problemen centraal, maar juist jullie als mensen. Ik geloof namelijk in integratief werken, waarbij men niet uitgaat van specifieke problemen of gebeurtenissen, maar van personen. Door middel van intensieve gesprekken en praktische oefeningen zorgen we er voor dat jullie tot de kern van jullie probleem komen en een oplossing vinden.

Over ons

Therapie van der Heul helpt ook jullie graag verder met relatietherapie in de buurt van Maassluis. Ik heb geen wachtlijst, voor zowel intake als behandeling niet. We kunnen dus snel beginnen met werken aan jullie toekomst. Door de kleinschaligheid is een persoonlijke benadering gegarandeerd. Zoals gezegd: jullie als mensen staan centraal. En omdat we echt alleen het kernprobleem aanpakken, is de therapie vaak van korte duur (5 tot 15 sessies). Zijn jullie aanvullend verzekerd? Dan wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed. Maak vandaag nog een afspraak voor kennismaking!

Werkwijze van Therapie van der Heul

Tijdens de behandeling zijn jullie steeds het beginpunt, de route én de bestemming. Zo lopen we geen enkel risico het einddoel uit het oog te verliezen. Mijn werkwijze is als volgt:

  1. In een eerste gesprek onderzoeken we samen waaraan jullie willen werken. We bespreken de achtergronden van de problemen en komen zo tot een behandelplan op maat. Daarin staat beschreven wat we gaan doen, hoe lang en onder welke voorwaarden;
  2. Naar aanleiding van dit opgestelde behandelplan beslissen jullie zelf of jullie verder willen gaan met de therapie;
  3. Tijdens de therapie werken we aan de doelen uit het behandelplan. Deze doelen worden regelmatig besproken en, indien nodig, bijgesteld;
  4. De sessies zijn een begin. Tussendoor werken jullie samen aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Vanzelfsprekend mogen jullie rekenen op volledige bescherming van je privacy. Heb je nog vragen over onze werkwijze? Laat je nummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug!

Neem vandaag nog contact op!

Wil je vrijblijvend meer informatie over relatietherapie nabij Maassluis? Neem dan contact met me op! Heb je andere psychische en/of lichamelijke klachten? Ook dan kun je terecht bij Therapie van der Heul.